MotoConti

Vespa 946 125 ABS

PhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhoto

Vanaf :

10.999,-€
In werkingstelling gratis

Beschikbaar kleur

Acties*

Financement 3.89% Conditions Salon 2022
*Details & voorwaarden in de showroom.

Technische fiche

Jaar : 2022
Garantie : 2 jaar
Gebruik : City & Daily
Motor : 4 takt
Cilinderinhoud : 124 cc
Benzinetoevoer : Injectie
Max vermogen : 8.5 Kw
Max vermogen : 11.5 hp
Max snelheid : 93 Km/u
Koeling : Air
Ontsteking : CDI
Start : Elektrisch
Transmissie : CVT
Voorwiel : 120/70-12
Achterwiel : 130/70-12
Voorvering : Hydraulisch
Achtervering : Hydraulisch
Remmen voor : Disk
Remmen achter : Disk
Lengte : 1965 mm
Breedte : 730 mm
Hoogte : 1170 mm
Wielbasis : 1405 mm
Grondvrijheid : 830 mm
Inhoud bezinetank : 8.5 l
Gewicht : 147 Kg

Beschrijving

Ontworpen als een waar kunstwerk, de Vespa 946 neemt de structuur van het originele model over maar is uitgerust met de beste technologieën van de 21ste eeuw.

Van de ondersteuning van het zadel tot de details op de flanken, het oog blijft hangen op elke centimeter om elk detail te bewonderen. De speciale aandacht voor de vermindering van het brandstofverbruik en de gasemissies, en het kloppende hart van modernisme en technologie, perfect om lange afstanden af ??te leggen en te bewegen in een stedelijke omgeving, verenigen zich in een meesterlijke kwaliteit van constructie om het uniek te maken en het een exclusieve mobiliteitsoplossing te maken.

De echte luxe is om elke dag een droom te realiseren die altijd ambitieuzer en boeiender is. Vandaag vernieuwt de Vespa 946 zijn legende. Het verhoogt de traditionele waarden van traditie: de vorm van het stuur, de verhoudingen van de kuip en de diepe rondingen van het zadel, allemaal afkomstig uit de eerste tekeningen. Elk detail verwijst naar Italiaanse knowhow, een ambachtelijke benadering met een avant-gardistische dimensie.

Het minimalisme van het ontwerp benadrukt perfect de lijn en de persoonlijkheid van het voertuig. Vespa 946 is de pure uitdrukking van stijl die, voor miljoenen reizigers en liefhebbers, synoniem is met bewegingsvrijheid en expressie. De projectie van een ecologische mobiliteit die, in vorm en inhoud, de esthetische en dynamische waarden kristalliseert die de geschiedenis van deze tweewielers hebben gemaakt.

Vespa 946 is uitgerust met ABS-remsysteem en ASR-tractiecontrole. De 125cc viertakt met één cilinder voldoet aan de eisen van vandaag en garandeert de beste prestaties in zijn klasse.

Elektronische injectie, 3-kleppendistributie, verminderde wrijving en verbeterde vloeistofdynamica kunnen het brandstofverbruik en de gasemissies drastisch verminderen en nieuwe benchmarks instellen die verder gaan dan de normen.

Gedrukte : 18/01/2022
Al onze prijs zijn btw inclusief.
Moto Conti kan zonder voorafgaandeijke melding de modellen of prijzen aanpassen.
Moto Conti kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor enige onjuistheden van welke aard dan ook.
Wettelijke kennisgeving: Pas op, geld lenen kost ook geld.