MotoConti

Piaggio Medley 125

PhotoPhotoPhoto

Vanaf :

3.609,-€
In plaats van 3.799,-€ (Catalogus)
190,-€ voordeel !
In werkingstelling gratis

Beschikbare kleuren

Acties*

Remise Piaggio MP3 (5%) Financement 0% Permis en 15 jours
*Details & voorwaarden in de showroom.

Technische fiche

Jaar : 2024
Garantie : 2 jaar
Gebruik : City & Daily
Motor : 4 takt iGet
Cilinderinhoud : 125 cc
Benzinetoevoer : Injectie
Max vermogen : 11 Kw
Max snelheid : 105 Km/u
Koeling : Vloeistof
Ontsteking : CDI
Start : Elektrisch
Transmissie : CVT
Voorwiel : 100/80-16
Achterwiel : 110/80-14
Voorvering : Hydraulisch
Achtervering : Dubbel
Remmen voor : Disk 260 mm
Remmen achter : Disk 240 mm
Lengte : 2020 mm
Breedte : 710 mm
Wielbasis : 1390 mm
Grondvrijheid : 799 mm
Inhoud bezinetank : 7 l
Gewicht : 132 Kg

Beschrijving

Piaggo Medley 125cc

De Piaggio Medley 125cc-scooter is een veelzijdig stadsscootermodel, dat opvalt door zijn elegante en moderne ontwerp, evenals door zijn geavanceerde technische kenmerken.

De Medley 125cc is uitgerust met een 125cc 4-takt motor, die een vermogen levert van 11 KW en een topsnelheid van 95 km/u. De motor wordt aangedreven door een elektronisch brandstofinjectiesysteem, dat zorgt voor een onmiddellijke gasrespons en een lager brandstofverbruik. De automatische transmissie van de scooter zorgt voor een soepele en schokvrije rit.BETROUWBARE SCOOTERDe voorvering van de Medley 125cc is een hydraulische telescopische vork, die zorgt voor een comfortabele en stabiele rit op alle soorten wegen. De achtervering is een dubbel schokdempersysteem, dat zorgt voor een optimale schokdemping voor een nog comfortabelere rit.

De scooter is uitgerust met schijfremmen voor en achter, die zorgen voor een uitstekende remkracht en meer veiligheid. Het ABS-remsysteem is ook verkrijgbaar als optie, wat helpt om de stabiliteit van de scooter te optimaliseren in het geval van een noodstop.STEDELIJKE SCOOTERDe Medley 125cc is uitgerust met hoogwaardige tubeless banden, die zorgen voor meer grip op natte of gladde wegen en een langere levensduur.

De scooter heeft een grote kofferbak onder het zadel, waar een integraalhelm en wat persoonlijke spullen in passen. De kofferbak is voorzien van LED-verlichting, wat de toegang tot opgeborgen spullen vergemakkelijkt.

De Medley 125cc is voorzien van een keyless start systeem, waarmee de scooter op afstand gestart kan worden met de afstandsbediening. Het systeem is ook uitgerust met een anti-diefstal blokkeersysteem, wat zorgt voor een verhoogde veiligheid van de scooter.

De scooter is uitgerust met een multifunctioneel LCD-display, waarop rij-informatie kan worden gecontroleerd, zoals snelheid, brandstofverbruik, afgelegde afstand en omgevingstemperatuur. Het scherm is goed afleesbaar, ook in direct zonlicht.ITALIAANSE SCOOTER

Meer informatie op de volgende site: https://www.piaggio.com/be_FR/models/medley/?gclid=Cj0KCQjw8qmhBhClARIsANAtbofAW0vK7G4EGPklk-QW_ggoIawojVfhsNxm5MP_GOyyXrEtue1foRYaAlASEALw_wcB&gclsrc=aw.dsVideopresentatie van het voertuig: https://www.youtube.com/watch?v=AiPFhaWVYuY

Gedrukte : 22/05/2024
Al onze prijs zijn btw inclusief.
Moto Conti kan zonder voorafgaandeijke melding de modellen of prijzen aanpassen.
Moto Conti kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor enige onjuistheden van welke aard dan ook.
Wettelijke kennisgeving: Pas op, geld lenen kost ook geld.