MotoConti

Peugeot Metropolis 400

Photo

Vanaf :

10.099,-€
In werkingstelling gratis

Beschikbare kleuren

Acties*

Action Peugeot Financement 0% Assistance
*Details & voorwaarden in de showroom.

Technische fiche

Jaar : 2021
Garantie : 2 jaar
Gebruik : City & Daily
Motor : 4 takt
Cilinderinhoud : 399 cc
Benzinetoevoer : Injectie
Max vermogen : 26.2 Kw
Max vermogen : 35.6 hp
Max snelheid : 135 Km/u
Koeling : Vloeistof
Ontsteking : CDI
Start : Elektrisch
Transmissie : CVT
Voorwiel : 110/70-13
Achterwiel : 140/70-14
Voorvering : Hydraulisch
Achtervering : Remschijf 240 mm
Remmen voor : Disk
Remmen achter : Disk
Lengte : 2152 mm
Breedte : 775 mm
Hoogte : 1450 mm
Wielbasis : 1500 mm
Grondvrijheid : 780 mm
Inhoud bezinetank : 13 l
Gewicht : 271 Kg

Beschrijving

Ontwerp en emoties

De Peugeot Metropolis kan als gelukkig worden beschouwd: erfgenaam van een exclusief DNA, hij combineert onberispelijk de voordelen van de auto en de 2 wielen. Tegelijkertijd is dit unieke stedelijke stabiel en veilig, voertuig ,beschermend en comfortabel, krachtig en praktisch, en belichaamt de nieuwe visie op mobiliteit.

Met een opmerkelijke behendigheid en breedte minder dan 78 cm, biedt het ook de krachtigste bron op de markt dankzij zijn nieuwe 400i LFE-motor met lage wrijving die 37,2 pk ontwikkelt voor een koppel van 38,1 Nm. Dankzij deze geavanceerde technologie filtert het trillingen effectiever, vermindert het de geluidsemissies en verlaagt het het verbruik.

Perfect geproportioneerd en evenwichtig, onderscheidt Peugeot Metropolis zich door de zuiverheid van zijn lijnen, een elegant silhouet en een resoluut moderne esthetiek. Katachtig met zijn chroomoptiek en uniek met zijn "zwevende" grille, blinkt hij uit in de kunst van het verleiden. Peugeot Metropolis is de enige scooter die is uitgerust met de Daytime Running Light (DRL) -technologie: 5 zeer krachtige LED`s die, overdag actief, een beter zicht in het verkeer bieden.

Comfortabel ingeklemd tegen de pilootrugleuning, bent u perfect beschermd door de verstelbare voorruit. Grote opvouwbare voetsteunplaten, 2 ergonomische grepen en een geïntegreerde achterbank, de passagier wordt niet vergeten.
Met zijn exclusieve vlakke vloer, de ruimte onder de stoel en de hatchback die een helm verwelkomt, doet Peugeot Metropolis het niet voor de helft. Voor uw ogen biedt de digitale boordcomputer relevante informatie, zoals gemiddeld verbruik en buitentemperatuur, licht `s nachts op en bewaakt de druk van uw 3 banden om uw ritten onder alle omstandigheden te waarderen.

Ongeacht de rijomstandigheden biedt Peugeot Metropolis uitzonderlijke wendbaarheid dankzij de aluminium voorwielas (TTW) vooras, die stijver en lichter is. Het is samengesteld uit een vervormbaar parallellogram met dubbele triangulatie waarvan de architectuur het mogelijk maakt om het zwaartepunt te verlagen.

De Metropolis heeft ook geen contactor of slot, maar heeft een elektronische sleutel, de "Smart Key". Deze elektronische sleutel wordt herkend binnen een straal van 1,5 m rond het voertuig en is een sesam die kan starten, de elektronische parkeerrem kan ontgrendelen of toegang heeft tot opslagruimten.

Net als u maakt veiligheid een prioriteit met het gecombineerde remsysteem (SBC), waardoor gelijktijdige actie op de voor- en achterwielen mogelijk is, wat resulteert in efficiënter en daarom veiliger remmen.

De Metropolis is een concentraat van technologie die, dankzij innovaties die technisch net zo eenvoudig te gebruiken zijn, een grote klap slaat in de wereld van scooters.

Gedrukte : 05/12/2021
Al onze prijs zijn btw inclusief.
Moto Conti kan zonder voorafgaandeijke melding de modellen of prijzen aanpassen.
Moto Conti kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor enige onjuistheden van welke aard dan ook.
Wettelijke kennisgeving: Pas op, geld lenen kost ook geld.