MotoConti

Sym Symphony ST 50

PhotoPhotoPhotoPhoto

Vanaf :

2.799,-€
In werkingstelling gratis

Beschikbare kleuren

Acties*

Financement 0% Permis en 15 jours
*Details & voorwaarden in de showroom.

Technische fiche

Jaar : 2023
Garantie : 3 jaar
Gebruik : City & Daily
Motor : 4 takt
Cilinderinhoud : 49.5 cc (Klasse A/B)
Benzinetoevoer : Injectie
Max vermogen : 2.3 Kw
Max vermogen : 3.2 hp
Max snelheid : 45 Km/u
Koeling : Air
Ontsteking : CDI
Start : Elektrisch + kick
Transmissie : CVT
Voorwiel : 110/70-16
Achterwiel : 110/70-16
Voorvering : Telescopisch
Achtervering : Mono
Remmen voor : Disk
Remmen achter : Disk
Lengte : 1985 mm
Breedte : 725 mm
Hoogte : 1195 mm
Wielbasis : 1330 mm
Grondvrijheid : 792 mm
Inhoud bezinetank : 7.5 l
Gewicht : 108 Kg

Beschrijving

STREET & STYLE

SYM Symphony ST 50De SYM Symphony ST 50 scooter is een stijlvolle en praktische tweewieler, perfect voor woon-werkverkeer in de stad en dagelijks gebruik. Met een cilinderinhoud van 49,5 cc behoort deze scooter tot de A/B-klasse en biedt hij een maximaal vermogen van 2,3 kW (3,2 pk), waarmee hij een maximumsnelheid van 45 km/u haalt.URBAN SCOOTERDe motor van de Symphony ST 50 is een luchtgekoelde viertaktmotor met brandstofinjectie. Deze geavanceerde technologie zorgt voor een efficiënter brandstofverbruik en minder uitstoot, terwijl de prestaties worden verbeterd.

De transmissie is een CVT, wat betekent dat er niet geschakeld hoeft te worden, waardoor de scooter gemakkelijk te besturen is voor beginners. Starten kan met behulp van elektriciteit of trappen, voor meer veelzijdigheid.BETROUWBARE SCOOTERDe voor- en achterbanden van de Symphony ST 50 zijn 110/70-16, wat zorgt voor goede grip en stabiliteit op de weg. De voorwielophanging is telescopisch, terwijl de achterwielophanging mono is, wat een comfortabele rit biedt, zelfs op de hobbeligste wegen.

De voor- en achterremmen zijn schijfremmen, die een uitstekende remcapaciteit en maximale veiligheid bieden. De scooter is ook uitgerust met CDI-ontsteking, voor betere prestaties en betrouwbaarheid.SCOOTER MET WAAR VOOR JE GELDDe SYM Symphony ST 50 is ook praktisch en gemakkelijk te rijden dankzij zijn zithoogte van 792 mm, waardoor hij toegankelijk is voor de meeste rijders. Hij heeft ook een brandstoftank van 7,5 liter, wat een goede actieradius biedt voor stadsritten.

Tot slot wordt de scooter gedekt door een garantie van 3 jaar, wat eigenaren extra gemoedsrust geeft. Met een gewicht van slechts 108 kg is de Symphony ST 50 gemakkelijk te manoeuvreren en op te bergen.

https://www.sym.be/fr/models/symphony-50-st-e5.html

Gedrukte : 01/10/2023
Al onze prijs zijn btw inclusief.
Moto Conti kan zonder voorafgaandeijke melding de modellen of prijzen aanpassen.
Moto Conti kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor enige onjuistheden van welke aard dan ook.
Wettelijke kennisgeving: Pas op, geld lenen kost ook geld.