MotoConti

Vespa Primavera 50

PhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhoto

Vanaf :

3.999,-€
In werkingstelling gratis

Beschikbare kleuren

Actie*

Financement 0%
*Details & voorwaarden in de showroom.

Technische fiche

Jaar : 2023
Garantie : 2 jaar
Gebruik : City & Daily
Motor : 4 takt
Cilinderinhoud : 49 cc (Klasse A/B)
Benzinetoevoer : Injectie
Max vermogen : 2.4 Kw
Max vermogen : 3.2 hp
Max snelheid : 45 Km/u
Koeling : Air
Ontsteking : CDI
Start : Elektrisch
Transmissie : CVT
Voorwiel : 110/70-12
Achterwiel : 120/70-12
Voorvering : Hydraulisch
Achtervering : Hydraulisch
Remmen voor : Disk
Remmen achter : Trommel
Lengte : 1860 mm
Breedte : 735 mm
Hoogte : 1145 mm
Wielbasis : 1340 mm
Grondvrijheid : 780 mm
Inhoud bezinetank : 7 l
Gewicht : 115 Kg

Beschrijving

De Vespa Primavera 50 is een stadsscooter van het beroemde Italiaanse merk Vespa. Met een tijdloos en elegant ontwerp wordt deze scooter beschouwd als een iconisch symbool van zijn tijd. Hij is perfect geschikt voor dagelijks woon-werkverkeer in de stad en biedt een aangename en praktische rijervaring.ITALIAANSE TAK SCOOTERDe Vespa Primavera 50 is uitgerust met een 49cc 4-takt motor, waardoor hij voldoet aan de A/B rijbewijs normen. Hij maakt gebruik van een brandstofinjectiesysteem voor een efficiënt verbruik en optimale prestaties. Hij heeft een maximaal vermogen van 2,4 kW of 3,2 pk, waarmee hij een maximumsnelheid van 45 km/u haalt.

De scooter is luchtgekoeld en gebruikt een CDI-ontstekingssysteem voor betrouwbaarheid. Het startsysteem is elektrisch voor comfort en gebruiksgemak. De transmissie is variomatisch, waardoor er geschakeld kan worden zonder het vermogen te onderbreken.BETROUWBARE SCOOTERDe Vespa Primavera 50 is uitgerust met 110/70-12 voorbanden en 120/70-12 achterbanden, die goede grip bieden op stedelijke oppervlakken. De voor- en achtervering zijn hydraulisch voor een comfortabele en stabiele rit. De voorrem is een schijf voor effectieve remkracht, terwijl de achterrem een trommel is.

De afmetingen van de scooter zijn 1860 mm lang, 735 mm breed en 1145 mm hoog, met een wielbasis van 1340 mm en een zithoogte van 780 mm. De tankinhoud is 7 liter en het totale gewicht is 115 kg.SCOOTER MET GEAVANCEERDE TECHNOLOGIEQua kenmerken is de Vespa Primavera 50 een leuke en trendy scooter die bij iedereen in het oog springt. Hij is gemakkelijk te besturen en is perfect voor stedelijk woon-werkverkeer dankzij zijn compacte formaat en uitstekende rijgedrag. Met 2 jaar garantie zijn gebruikers zeker van een kwalitatief en betrouwbaar product. Kortom, de Vespa Primavera 50 is een iconische stadsscooter die stijl, functionaliteit en prestaties combineert voor een onvergetelijke rijervaring.Meer informatie op de officiële website: https://www.vespa.com/be_FR/models/primavera/?gclid=Cj0KCQjwt_qgBhDFARIsABcDjOdsHl62MSEUIOw7ve8dcvJsHH-9qc8GsaKwdqjuTsi7rE1bA0If_mkaAlQSEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

Videopresentatie van het voertuig: https://www.youtube.com/watch?v=aY5yIyRwfDw

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Gedrukte : 28/05/2023
Al onze prijs zijn btw inclusief.
Moto Conti kan zonder voorafgaandeijke melding de modellen of prijzen aanpassen.
Moto Conti kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor enige onjuistheden van welke aard dan ook.
Wettelijke kennisgeving: Pas op, geld lenen kost ook geld.