MotoConti

Piaggio MP3 500 HPE Sport Advanced

PhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhoto

Vanaf :

10.399,-€
In plaats van 11.499,-€ (Catalogus)
1.100,-€ voordeel !
In werkingstelling gratis

Beschikbare kleuren

Acties*

Remise Piaggio (10399,-€) Financement 4.29%
*Details & voorwaarden in de showroom.

Technische fiche

Jaar : 2022
Garantie : 2 jaar
Gebruik : City & Daily
Motor : 4 takt
Cilinderinhoud : 493 cc
Benzinetoevoer : Injectie
Max vermogen : 32.5 Kw
Max vermogen : 44.2 hp
Max snelheid : 158 Km/u
Koeling : Vloeistof
Ontsteking : Elektronisch
Start : Elektrisch
Transmissie : CVT
Voorwiel : 110/70-13
Achterwiel : 140/70-14
Voorvering : Gaz
Achtervering : Dubbel
Remmen voor : Disk
Remmen achter : Disk
Lengte : 2200 mm
Breedte : 800 mm
Wielbasis : 1540 mm
Grondvrijheid : 790 mm
Inhoud bezinetank : 12 l
Gewicht : 275 Kg

Beschrijving

De grote stap vooruit: achteruit

De grote nieuwigheid van de Piaggio MP3 500 Sport Advanced is de achteruitversnelling, voor het eerst ter wereld aangenomen op een driewielige scooter. Een functie die de bruikbaarheid en eenvoud van rijden verder verhoogt, waardoor het gemakkelijker wordt om te parkeren, met de minste fysieke inspanning, zelfs in nauwe ruimtes of in situaties waar de manoeuvreerruimte beperkt is.

Nieuwe motor, nieuwe prestaties

Prestaties en efficiëntie zijn de opmerkelijke kenmerken van de nieuwe 500 pk enkele cilinder (High Performance Engine). Het is ongeveer 14% efficiënter in vergelijking met de vorige versie van 500 cm3, met een maximaal vermogen van 44,2 pk, en, in de wereld van drie wielen, vertoont het een aanzienlijke vermindering van het brandstofverbruik. Het elektronische "Ride by Wire" elektronische versnellingssysteem optimaliseert de distributie en het motorkoppel, zelfs bij lage snelheden, dankzij de verandering van motorkartering met een druk op de knop op het stuur. Ook nieuw aan de zijde van de transmissiekast en de buitenafwerking, waarvan de uitlaat is uitgerust met een nieuwe demper, die het waargenomen geluidsniveau vermindert en het geluid optimaliseert.

Elegant en stedelijk

Met zijn exclusieve afwerking onderscheidt de MP3 500 hpe Business zich door zijn kostbare details zoals de bescherming van de nieuwe uitlaatpijp en de mat grijze afwerking van de wielstokken en de centrale tunnel. Het detail dat dit model van de anderen onderscheidt en is TomTom Vio, de allereerste browser die is ontwikkeld voor scooters. Een waterdicht scherm, rij-instructies om in één oogopslag te lezen, een anti-verkeersfunctie en een oproepscherm, kortom alles om u te helpen uw ritten in het midden van verkeer nog sneller en gemakkelijker te maken . De MP3 500 hpe Business is verkrijgbaar in verschillende kleuren, ideaal voor het omgaan met stadsverkeer met klasse en elegantie. Kies tussen wit (ijsberg), zwart (universum), grijs (mat) en het gloednieuwe matblauwe (mat).

Gedrukte : 25/05/2022
Al onze prijs zijn btw inclusief.
Moto Conti kan zonder voorafgaandeijke melding de modellen of prijzen aanpassen.
Moto Conti kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor enige onjuistheden van welke aard dan ook.
Wettelijke kennisgeving: Pas op, geld lenen kost ook geld.