MotoConti

Sym Cruisym 300 Alpha

PhotoPhoto

Vanaf :

5.999,-€
In werkingstelling gratis

Beschikbare kleuren

Actie*

Financement 0%
*Details & voorwaarden in de showroom.

Technische fiche

Jaar : 2024
Garantie : 5 jaar
Gebruik : Sport & Leisure
Motor : 4 temps
Cilinderinhoud : 278 cc
Benzinetoevoer : Injectie
Max vermogen : 19.1 Kw
Max vermogen : 26 hp
Max snelheid : 130 Km/u
Koeling : Liquide
Ontsteking : Electronique
Start : CDI
Transmissie : Variomatique
Voorwiel : 120/70-14
Achterwiel : 140/60-13
Voorvering : Telescopisch
Achtervering : Dubbel
Remmen voor : Disk 260 mm
Remmen achter : Disk 240 mm
Lengte : 2189 mm
Breedte : 756 mm
Hoogte : 1432 mm
Wielbasis : 1550 mm
Grondvrijheid : 760 mm
Inhoud bezinetank : 12 l
Gewicht : 194 Kg

Beschrijving

De SYM Cruisym 300 Alpha is een topsportscooter die hoge prestaties en rijcomfort combineert voor recreatief gebruik.

De 278 cc motor is een 4-takt motor met brandstofinjectie die een maximaal vermogen levert van 19,1 kW of 26 pk. Hij kan een topsnelheid bereiken van 130 km/u en is daarmee een van de snelste scooters in zijn klasse. Het brandstofinjectiesysteem zorgt voor een optimaal brandstofverbruik en een betere verbranding, terwijl de uitstoot van uitlaatgassen wordt beperkt.SCOOTER MET HOGE PRESTATIESHet vloeistofkoelsysteem houdt de motor op een optimale temperatuur, terwijl de elektronische ontsteking zorgt voor een nauwkeurige en betrouwbare ontsteking. Starten is eenvoudig met het CDI-systeem.

De transmissie is variomatisch, waardoor je moeiteloos en soepel kunt schakelen voor een nog aangenamere rijervaring. De banden voor en achter meten respectievelijk 120/70-14 en 140/60-13 en bieden uitstekende grip op alle ondergronden. De wielen zijn gemaakt van een aluminiumlegering, waardoor ze licht en sterk zijn.URBAN SCOTERDe SYM Cruisym 300 Alpha is uitgerust met telescopische voor- en dubbele achtervering, waardoor comfortabel rijden op alle ondergronden mogelijk is. De voor- en achterremmen zijn respectievelijk 260 mm en 240 mm schijven, die zorgen voor een uitstekende remkracht. De scooter is ook uitgerust met een antiblokkeersysteem (ABS), waardoor veilig rijden op alle wegen mogelijk is.

De scooter heeft een zithoogte van 760 mm en kan tot 12 liter brandstof bevatten, waardoor hij op één tank een afstand van meer dan 300 km kan afleggen. Hij weegt 194 kg, waardoor het een relatief zware scooter is, maar dit wordt gecompenseerd door de robuustheid en bouwkwaliteit.BETROUWBARE SCOOTERTot slot biedt SYM 5 jaar garantie op de Cruisym 300 Alpha, wat getuigt van de bouwkwaliteit van het merk en het streven naar klanttevredenheid. Het ontwerp is modern en agressief, met een strak en gespierd silhouet dat vertrouwen en respect op de weg inboezemt.

Al met al is de SYM Cruisym 300 Alpha een premium scooter die de perfecte combinatie van kracht, comfort en stijl biedt. Hij is ideaal voor de gepassioneerde motorrijder die in stijl wil rijden en wil genieten van de weg, terwijl hij profiteert van optimale veiligheid en betrouwbaarheid.

Gedrukte : 24/07/2024
Al onze prijs zijn btw inclusief.
Moto Conti kan zonder voorafgaandeijke melding de modellen of prijzen aanpassen.
Moto Conti kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor enige onjuistheden van welke aard dan ook.
Wettelijke kennisgeving: Pas op, geld lenen kost ook geld.