MotoConti

Aprilia RS 660

PhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhoto

Vanaf :

11.019,-€
In plaats van 11.599,-€ (Catalogus)
580,-€ voordeel !
In werkingstelling gratis

Beschikbare kleuren


11.114,-€
11.699,-€

11.019,-€
11.599,-€

11.019,-€
11.599,-€

Acties*

Remise Aprilia (5%) Financement 0% Permis en 15 jours
*Details & voorwaarden in de showroom.

Technische fiche

Jaar : 2024
Garantie : 2 jaar
Gebruik : Sport & Leisure
Motor : 4 takt
Cilinderinhoud : 659 cc
Benzinetoevoer : Injection
Max vermogen : 74 Kw
Max vermogen : 100 hp
Max snelheid : 220 Km/u
Koeling : Liquid
Ontsteking : CDI
Start : Elektrisch
Transmissie : Ketting
Voorwiel : 120/70-17
Achterwiel : 180/55-17
Voorvering : Omgekeerde vork
Achtervering : Hydraulisch
Remmen voor : Disks 320 mm
Remmen achter : Disk 220 mm
Lengte : 1995 mm
Breedte : 745 mm
Hoogte : 1138 mm
Wielbasis : 1370 mm
Grondvrijheid : 820 mm
Inhoud bezinetank : 15 l
Gewicht : 183 Kg

Beschrijving

Het respecteert de tradities van het bedrijf Noale, dat al lang bekend staat om zijn innovatie en onderscheidend vermogen. Met zijn sportieve persoonlijkheid en adembenemende eigentijdse lijnen brengt de RS 660 de winnende circuitervaring en Aprilia-knowhow op de weg. Het unieke ontwerp geeft vorm aan een lichte en compacte motorfiets met elegante en wendbare volumes. Door de verhoogde stabiliteit bij hoge snelheden is de rijervaring uitzonderlijk en onvergetelijk. Het kleurenschema omvat de geheel nieuwe Acid Gold-kleurstelling die het strakke ontwerp en de dynamische persoonlijkheid van deze fiets nog meer benadrukt.

De RS 660 maakt gebruik van de winnende expertise van Aprilia om nieuwe normen in zijn klasse te introduceren. Het premium chassis zorgt voor een echt dynamische rijervaring dankzij het lichtgewicht aluminium frame en de achterbrug die de gewichtsverdeling optimaliseert.

De sportieve persoonlijkheid en eigentijdse lijnen van de RS 660 creëren een sensatie waar hij ook gaat, en brengen de winnende circuitervaring en het vakmanschap van Aprilia tot leven. Het unieke ontwerp geeft vorm aan een lichte en compacte motorfiets met elegante en wendbare volumes. Door de verhoogde stabiliteit bij hoge snelheden is de rijervaring leuk en plezierig.

De rijpositie is zorgvuldig ontworpen om comfort op de weg en een ideale gewichtsverdeling voorin te bieden. De perfect uitgebalanceerde opstelling van het zadel, de voetsteunen en het halve stuur op de stuurkolom zorgen voor een dynamische rijhouding. Voeg daarbij een keuze uit vijf vooraf ingestelde rijmodi voor verschillende baan- en wegomstandigheden en je hebt alles in huis voor een werkelijk opwindende rijervaring.

Oorspronkelijk ontwikkeld voor wedstrijden en vervolgens aangepast aan de weg, is het APRC-systeem een ??geavanceerde elektronische hulpoplossing. Dit is een compleet pakket dat is ontworpen om de dagelijkse veiligheid op de weg te garanderen en de prestaties op het circuit te verbeteren.

De RS 660 is uitgerust met de nieuwste set APRC (Aprilia Performance Ride Control) elektronische bedieningselementen. Dit geavanceerde traagheidsnavigatiesysteem met zes assen maakt gebruik van interne gyroscopen en versnellingssensoren om de werking van de motor ten opzichte van de weg in realtime te analyseren en onmiddellijke aanpassingen te bieden om de prestaties en veiligheid te helpen verbeteren.

Gedrukte : 18/06/2024
Al onze prijs zijn btw inclusief.
Moto Conti kan zonder voorafgaandeijke melding de modellen of prijzen aanpassen.
Moto Conti kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor enige onjuistheden van welke aard dan ook.
Wettelijke kennisgeving: Pas op, geld lenen kost ook geld.