MotoConti

Moto Guzzi V7 III Stone E5

PhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhoto

Vanaf :

9.081,-€
In plaats van 9.559,-€ (Catalogus)
478,-€ voordeel !
In werkingstelling gratis

Beschikbare kleuren

Acties*

Financement 0% Remise Moto Guzzi (5%) Permis en 15 jours
*Details & voorwaarden in de showroom.

Technische fiche

Jaar : 2024
Garantie : 2 jaar
Gebruik : Sport & Leisure
Motor : 4 takt
Cilinderinhoud : 853 cc
Benzinetoevoer : Injectie
Max vermogen : 48 Kw
Max vermogen : 65 hp
Max snelheid : 180 Km/u
Koeling : Air
Ontsteking : ECU
Start : Elektrisch
Transmissie : 6 speeds
Voorwiel : 100/90 x 18
Achterwiel : 150/70 x 17
Voorvering : Traditionele vork
Achtervering : Hydraulisch
Remmen voor : Disk
Remmen achter : Disk
Lengte : 2185 mm
Breedte : 915 mm
Hoogte : 1120 mm
Wielbasis : 1463 mm
Grondvrijheid : 780 mm
Inhoud bezinetank : 21 l
Gewicht : 218 Kg

Beschrijving

Moto Guzzi V7 III Stone E5De Moto Guzzi V7 III Stone E5 is een machine die elegantie en kracht combineert om een onvergetelijke rijervaring te bieden. Deze motorfiets is een eerbetoon aan de geschiedenis en het erfgoed van het merk Moto Guzzi, terwijl hij moderne prestaties en state-of-the-art technologie biedt.ITALIAANSE MOTORFIETSMet een 853 cc viertaktmotor biedt deze motorfiets een maximumvermogen van 48 kW en 65 pk, waardoor hij ideaal is voor sport en vrije tijd. Het brandstofinjectiesysteem zorgt altijd voor gemakkelijk starten en soepele prestaties. De luchtgekoelde motor is een eerbetoon aan het klassieke ontwerp van het merk en biedt betrouwbare en efficiënte prestaties.BETROUWBARE FIETSDe Guzzi V7 III Stone E5 motorfiets is uitgerust met een modern ECU-ontstekingssysteem dat zorgt voor een optimale vermogensverdeling voor een soepele rijervaring. De elektrische start zorgt bovendien voor snel en moeiteloos starten, wat vooral handig is als je haast hebt.

De Guzzi V7 III Stone E5 motorfiets heeft een handgeschakelde 6-versnellingsbak die een grote flexibiliteit in snelheid en een gemakkelijke, plezierige rit biedt. De voor- en achterbanden bieden veel grip en tractie, met maten van respectievelijk 100/90 x 18 en 150/70 x 17.KRACHTIGE FIETSDe voorvering van deze fiets is een traditionele vork die een comfortabele rijervaring garandeert, terwijl de hydraulische achtervering grote stabiliteit en schokdemping biedt voor een soepele rit op alle terreinen. De schijfremmen van respectievelijk 320 mm en 260 mm voor en achter zorgen voor een krachtige en efficiënte remwerking voor maximale veiligheid.

De Guzzi V7 III Stone E5 motorfiets is 2185 mm lang, 915 mm breed en 1120 mm hoog, met een wielbasis van 1463 mm. Hij biedt een comfortabele zithoogte van 780 mm en een brandstoftankinhoud van 21 liter, zodat u lange afstanden kunt afleggen zonder vaak te hoeven tanken. Met een gewicht van 218 kg is deze motorfiets zowel licht als wendbaar en biedt hij gemakkelijk rijden en nauwkeurige controle.MOTORFIETS MET WAAR VOOR ZIJN GELDSamengevat is de Moto Guzzi V7 III Stone E5 een sport- en vrijetijdsmotor die topprestaties en een tijdloos klassiek ontwerp biedt. Met geavanceerde technische kenmerken en een zorgvuldige afwerking is deze motorfiets een ware traktatie voor de zintuigen, waardoor je van elke minuut op de motor kunt genieten.

Meer informatie op: https://www.motoguzzi.com/fr_FR/models/v7/

Gedrukte : 18/06/2024
Al onze prijs zijn btw inclusief.
Moto Conti kan zonder voorafgaandeijke melding de modellen of prijzen aanpassen.
Moto Conti kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor enige onjuistheden van welke aard dan ook.
Wettelijke kennisgeving: Pas op, geld lenen kost ook geld.