MotoConti

Benelli TRK 502 X

PhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhoto

Vanaf :

7.099,-€
In werkingstelling gratis

Beschikbare kleuren

Actie*

Permis en 15 jours
*Details & voorwaarden in de showroom.

Technische fiche

Jaar : 2023
Garantie : 2 jaar
Gebruik : Sport & Leisure
Motor : 4 Strokes
Cilinderinhoud : 500 cc
Benzinetoevoer : Injection
Max vermogen : 35 Kw
Max vermogen : 48 hp
Koeling : vloeistof
Ontsteking : CDI
Start : elektrisch
Transmissie : 6 versnellingen
Voorvering : omgekeerde vork
Achtervering : Achterbrug met centrale schokdemper
Remmen voor : Dubbele schijf 320mm
Remmen achter : Enkele 260 mm schijf
Lengte : 2200 mm
Breedte : 915 mm
Hoogte : 1480 mm
Wielbasis : 1505 mm
Grondvrijheid : 860 mm
Inhoud bezinetank : 20 l
Gewicht : 235 Kg

Beschrijving

Benelli TRK 502 X

Bereid u voor op een unieke rijervaring met de Benelli TRK 502 X, de sport- en vrijetijdsmotor die kracht, comfort en elegantie combineert. Met zijn krachtige motor, efficiënte ophanging, doeltreffende remmen en modern design is de TRK 502 X de ideale motor voor stedelijke avonturiers die op zoek zijn naar sensatie op en naast de weg. Dus, ben je klaar om de TRK 502 X te ervaren?MOTO TRAILAllereerst wat de motor betreft: de 500 cc viertaktmotor met brandstofinspuiting van de TRK 502 X is uitgerust met een bovenliggende nokkenas en vier kleppen per cilinder, waardoor hij een maximumvermogen van 35 kW (48 pk) bij 8.500 t/min en een maximumkoppel van 45 Nm bij 4.500 t/min kan ontwikkelen. De motor is vloeistofgekoeld voor consistente prestaties, zelfs in de warmste omstandigheden.

Wat de transmissie betreft, is de TRK 502 X uitgerust met een handgeschakelde zesversnellingsbak, die een ideaal versnellingsbereik biedt voor alle rijsituaties, van stads- tot plattelandswegen. De koppelingshendel is verstelbaar voor verschillende rijstijlen.REISVRIENDELIJKE MOTORFIETSDe voorvering van de TRK 502 X is een omgekeerde vork met een diameter van 50 mm, die een grote stijfheid en uitstekende schokdemping biedt. De achtervering is een swingarmvering met een voorbelasting instelbare centrale schokdemper voor een betere schokdemping en handling.

De voorremmen van de TRK 502 X bestaan uit twee zwevende schijven met een diameter van 320 mm en vierzuigerremklauwen, terwijl de achterrem is uitgerust met een schijf met een diameter van 260 mm en een tweezuigerremklauw. Deze remmen bieden een uitstekende remkracht voor maximale veiligheid.

De TRK 502 X is ook uitgerust met een LCD-instrumentenpaneel met achtergrondverlichting dat alle essentiële informatie weergeeft, zoals snelheid, motortoerental, brandstofpeil, motortemperatuur en klok.BETROUWBARE FIETSDe motor is uitgerust met 19-inch voorbanden en 17-inch achterbanden, die zorgen voor een uitstekende grip op alle ondergronden. De brandstoftank van 20 liter zorgt voor een superieur rijbereik, terwijl het gewicht van de motorfiets van 235 kg voor een uitzonderlijke stabiliteit en bestuurbaarheid zorgt.

Tot slot is de TRK 502 X ontworpen om maximaal comfort te bieden aan zowel berijder als passagier, met een ruim en comfortabel zadel, handgrepen voor de passagier en een aluminium bagagerek. Het slanke, moderne ontwerp van de motorfiets wordt geaccentueerd door kunststof en aluminium handkappen, spiegels en handvatten met het logo van de motorfiets.

Meer informatie op de website https://www.benelli-motos.be/fr/models/trk-502-x-2021.htmlVideopresentatie: https://www.youtube.com/watch?v=QT2MI02k

Gedrukte : 01/10/2023
Al onze prijs zijn btw inclusief.
Moto Conti kan zonder voorafgaandeijke melding de modellen of prijzen aanpassen.
Moto Conti kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor enige onjuistheden van welke aard dan ook.
Wettelijke kennisgeving: Pas op, geld lenen kost ook geld.