MotoConti

Kymco CV 3

PhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhoto

Vanaf :

12.999,-€
In werkingstelling gratis

Beschikbare kleuren

Acties*

Action Kymco Scooter Financement 0% Permis en 15 jours
*Details & voorwaarden in de showroom.

Technische fiche

Jaar : 2024
Garantie : 5 jaar
Gebruik : City & Daily
Motor : Tweecilindermotor
Cilinderinhoud : 550 cc
Benzinetoevoer : Injectie
Max vermogen : 39 Kw
Max vermogen : 51 hp
Max snelheid : 180 Km/u
Koeling : Vloeistof
Ontsteking : CDI
Start : Elektrisch
Transmissie : CVT
Voorwiel : 110/70-13
Achterwiel : 160/60-15
Voorvering : Telescopische vork
Achtervering : Achterbrug
Remmen voor : Disk
Remmen achter : Disk
Lengte : 2140 mm
Breedte : 960 mm
Hoogte : 1475 mm
Wielbasis : 1580 mm
Grondvrijheid : 795 mm
Inhoud bezinetank : 15.5 l
Gewicht : 280 Kg

Beschrijving

De Kymco CV3 3-wielige scooter biedt een krachtige en efficiënte rijervaring dankzij zijn tweecilinder 550cc brandstofgeïnjecteerde motor. Met zijn kwaliteitsvering en schijfremmen voor en achter biedt hij ook een stabiele en veilige rit. Voeg daarbij een stijlvol design, grote tankinhoud en 5 jaar garantie en de Kymco CV3 is een ideale keuze voor stedelijk en sportief gebruik. Verkrijgbaar vanaf 21 jaar B rijbewijs.

Bestel nu op onze officiële MOTO CONTI website!De Kymco CV3 is een scooter die verschillende voordelen biedt voor stads- en dagelijks gebruik. Hier zijn de belangrijkste voordelen van dit model:

Krachtige 550cc tweecilinder motor: De motor van deze scooter is krachtig genoeg om een aangename en efficiënte rijervaring te bieden. Met een maximaal vermogen van 39 Kw (51 pk) kan de Kymco CV3 een topsnelheid bereiken van 180 Km/u.DE KRACHTIGSTE 3-WIELSCOOTER OP DE MARKTBrandstofinjectiesysteem: Injectie zorgt voor een betere verbranding van de brandstof, wat resulteert in een lager brandstofverbruik, terwijl de motorprestaties worden gemaximaliseerd. De driewielaandrijving zorgt voor een betere besturing. Dit voertuig is toegankelijk met een rijbewijs B vanaf 21 jaar.DE KYMCO SPORT SCOOTERKwaliteitsvering: De Kymco CV3 is uitgerust met een telescopische voorvering en een swingarm achtervering, die een stabiele en comfortabele rit bieden, zelfs op de hobbeligste wegen.

Schijfremmen voor en achter: De schijfremmen zorgen voor een uitstekende remkracht en garanderen een veilige rit.EERSTE SCOOTER IN ZIJN KLASSE DIE IS UITGERUST MET EEN TWEECILINDERMOTOR.Stijlvol ontwerp: De Kymco CV3 heeft een modern en elegant design, met strakke lijnen en hoogwaardige afwerkingen. Dit model is verkrijgbaar in een reeks kleuren, waardoor er een ruime keuze is voor elke smaak.

Grote tankinhoud: Met een tankinhoud van 15,5 liter kunt u met de Kymco CV3 lange afstanden afleggen zonder te hoeven stoppen om te tanken.

5 jaar garantie: De Kymco CV3 wordt geleverd met 5 jaar garantie, waardoor eigenaren gerust kunnen zijn dat hun voertuig in goede staat verkeert.

Meer informatie op de officiële website: https://fr.moto-conti.be/

Verkrijgbaar in alle kleuren en snel leverbaar bij uw dealerVideopresentatie van het voertuig: https://www.youtube.com/watch?v=bqd7SUTHKcE

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Gedrukte : 19/06/2024
Al onze prijs zijn btw inclusief.
Moto Conti kan zonder voorafgaandeijke melding de modellen of prijzen aanpassen.
Moto Conti kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor enige onjuistheden van welke aard dan ook.
Wettelijke kennisgeving: Pas op, geld lenen kost ook geld.