MotoConti

Benelli Leoncino 125

PhotoPhotoPhotoPhoto

Vanaf :

3.799,-€
In werkingstelling gratis

Beschikbare kleuren

Actie*

Permis en 15 jours
*Details & voorwaarden in de showroom.

Technische fiche

Jaar : 2023
Garantie : 3 jaar
Gebruik : City & Daily
Motor : 4 Strokes
Cilinderinhoud : 125 cc
Benzinetoevoer : Injection
Max vermogen : 9 Kw
Max vermogen : 13 hp
Koeling : vloeistof
Ontsteking : CDI
Start : elektrisch
Transmissie : 6 versnellingen
Voorvering : omgekeerde vork
Achtervering : Achterbrug met centrale schokdemper
Remmen voor : Dubbele schijf 280mm
Remmen achter : Enkele 220 mm schijf
Lengte : 2030 mm
Breedte : 840 mm
Hoogte : 1115 mm
Wielbasis : 1370 mm
Grondvrijheid : 795 mm
Inhoud bezinetank : 12.5 l
Gewicht : 145 Kg

Beschrijving

Benelli Leoncino 125

Vrijheid, design en plezier komen samen op de nieuwe Benelli Leoncino 125. Deze toegankelijke en eigentijdse motor is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de nieuwste generatie motorrijders en combineert rijgedrag en prestaties voor een onvergelijkbare rijervaring.BETROUWBARE MOTORFIETSAllereerst is de Leoncino 125 een ideale motorfiets voor stedelijk en dagelijks gebruik. Hij is uitgerust met een 125cc viertaktmotor met brandstofinjectiesysteem, die een maximaal vermogen van 9kW en een maximaal vermogen van 13pk biedt. De motor is bovendien vloeistofgekoeld voor optimale prestaties.

De motor is ook uitgerust met een CDI-ontstekingssysteem en een elektrisch startsysteem, waardoor hij gemakkelijk te starten en te bedienen is. De zesversnellingsbak maakt soepel en nauwkeurig schakelen mogelijk voor een plezierige rijervaring.FIETS GESCHIKT VOOR JONGERENDe voorvering is een omgekeerde vork die geweldige rijeigenschappen en een comfortabele rit op stadswegen biedt, terwijl de achtervering een achterbrug met centrale schokdemper is voor maximale stabiliteit. De voor- en achterremmen zijn enkelvoudige schijven van respectievelijk 280 mm en 220 mm, die voldoende remkracht bieden voor dagelijks gebruik.

Qua afmetingen is de Leoncino 125 2030 mm lang, 840 mm breed en 1115 mm hoog, met een wielbasis van 1370 mm en een zithoogte van 795 mm. De tankinhoud bedraagt 12,5 liter en de motorfiets weegt 145 kg.PRESTATIEMOTORTot slot wordt de Leoncino 125 geleverd met drie jaar garantie, waaruit Benelli`s vertrouwen in de kwaliteit van de motorfiets blijkt.

Over het geheel genomen is de Benelli Leoncino 125 een stijlvolle en moderne motorfiets, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de nieuwste generatie motorrijders en biedt hij een ideale balans tussen prestaties en rijgedrag voor een comfortabele en plezierige rit in de stad en dagelijks.

Meer informatie op de website https://www.benelli-motos.be/fr/models/leoncino-125.htmlVideopresentatie: https://www.youtube.com/watch?v=Zkjb-Xo7Xv0

Gedrukte : 28/05/2023
Al onze prijs zijn btw inclusief.
Moto Conti kan zonder voorafgaandeijke melding de modellen of prijzen aanpassen.
Moto Conti kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor enige onjuistheden van welke aard dan ook.
Wettelijke kennisgeving: Pas op, geld lenen kost ook geld.