MotoConti

Piaggio ZIP 50

PhotoPhoto

Vanaf :

2.089,-€
In plaats van 2.199,-€ (Catalogus)
110,-€ voordeel !
In werkingstelling gratis

Beschikbare kleuren

Acties*

Remise Piaggio MP3 (5%) Financement 0% Permis en 15 jours
*Details & voorwaarden in de showroom.

Technische fiche

Jaar : 2024
Garantie : 2 jaar
Gebruik : City & Daily
Motor : 4 takt
Cilinderinhoud : 49.9 cc (Klasse A/B)
Benzinetoevoer : Injectie
Max vermogen : 2.3 Kw
Max vermogen : 3.12 hp
Max snelheid : 45 Km/u
Koeling : Air
Ontsteking : CDI
Start : Elektrisch
Transmissie : CVT
Voorwiel : 100/80-10
Achterwiel : 120/70-10
Voorvering : Hydraulisch
Achtervering : Hydraulisch
Remmen voor : Disk 175 mm
Remmen achter : Trommel 110 mm
Lengte : 1700 mm
Breedte : 680 mm
Hoogte : 1060 mm
Wielbasis : 1200 mm
Inhoud bezinetank : 6.6 l
Gewicht : 85 Kg

Beschrijving

Piaggo ZIP 50Betreed een nieuw tijdperk van stedelijke mobiliteit met de Piano ZIP 50 scooter. Elegant, snel en gemakkelijk te manoeuvreren, dit juweeltje van Italiaanse technologie zal u een unieke rijervaring bieden en u in staat stellen u stijlvol en efficiënt door de straten van de stad te verplaatsen.

De Piaggio Zip 50 is een stijlvolle, praktische en gemakkelijk te besturen scooter, ontworpen voor dagelijks gebruik in de stad. Hier zijn enkele van zijn sterke punten en kenmerken:

Elegant design: De Piaggio Zip 50 heeft een elegant en modern ontwerp dat de aandacht trekt. Hij is verkrijgbaar in verschillende heldere kleuren die een frisse en jeugdige uitstraling geven.ITALIAANSE SCOOTERGemakkelijk te rijden: De Piaggio Zip 50 is gemakkelijk te besturen en te manoeuvreren dankzij zijn compacte formaat en lichte gewicht van slechts 85 kg. Daardoor is hij gemakkelijk te parkeren en te rijden in smalle stadsstraten.

Efficiënte motor: De 49,9 cc 4-taktmotor van de Piaggio Zip 50 biedt een maximumvermogen van 2,3 kW, of ongeveer 3,12 pk, wat voldoende is om een maximumsnelheid van 45 km/u te bereiken. Het brandstofverbruik is ook zeer efficiënt, met een actieradius van 300 km dankzij een brandstoftank van 6,6 liter.BETROUWBARE SCOOTERBrandstofinjectiesysteem: De scooter is uitgerust met een elektronisch brandstofinjectiesysteem dat zorgt voor een optimale brandstofverbranding, wat resulteert in een laag brandstofverbruik en maximale prestaties.

Hydraulische vering: De voor- en achtervering van de Piaggio Zip 50 zijn hydraulisch, wat een soepele en comfortabele rit garandeert, zelfs op oneffen wegen.

Efficiënte remmen: De Piaggio Zip 50 is uitgerust met een schijfrem van 175 mm vooraan en een trommelrem van 110 mm achteraan, wat een uitstekende remcapaciteit en maximale veiligheid garandeert.URBAN SCOOTERGarantie: De scooter wordt geleverd met 2 jaar garantie, wat getuigt van de kwaliteit en betrouwbaarheid van het merk Piaggio.

Kortom, de Piaggio Zip 50 is een praktische, comfortabele en zuinige scooter, ideaal voor dagelijks gebruik in de stad. Zijn elegant design, efficiënte motor, elektronisch injectiesysteem, hydraulische vering en doeltreffende remmen maken hem tot een verstandige keuze voor wie op zoek is naar een praktische en betrouwbare scooter.https://www.piaggio.com/be_FR/models/zip/?gclid=Cj0KCQjwt_qgBhDFARIsABcDjOcnRsSu9J8MDcVvjKdJl4HDCKVL5McaHnxEukFu5mZaLGyyeWnXcy4aAvpgEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

Gedrukte : 22/05/2024
Al onze prijs zijn btw inclusief.
Moto Conti kan zonder voorafgaandeijke melding de modellen of prijzen aanpassen.
Moto Conti kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor enige onjuistheden van welke aard dan ook.
Wettelijke kennisgeving: Pas op, geld lenen kost ook geld.